VALIKKO

Watman

 

  • Suomi
  • English
Ratkaisuja vaativaan vedenkäsittelyyn

WatMan

"Shaken, not stirred?"
"We are not bartenders but a group of water engineers. Yet our water is shaken, strirred and even squeezed. If necessary, we mix it, press it and mash it. Sounds harsh? Probably, but the result is precisely what you wish for: clear, clean and pure water."

WatMan on yksi Suomen johtavia räätälöityjen vedenkäsittelylaitteiden ja -laitosten toimittajia. Perustamisestamme saakka olemme keskittyneet suunnittelemaan, rakentamaan ja toimittamaan korkealaatuisia ja innovatiivisia vedenkäsittelytuotteita, joilla asiakkaamme voivat saavuttaa jotakin enemmän.

WatMan suunnittelee ja toimittaa vaativia vedenkäsittelyratkaisuja meriteollisuuden, teollisuuden, voimalaitosten sekä kuntien ja kaupunkien tarpeisiin. Tarjoamme monipuolisia vedenkäsittelyjärjestelmiä myös kätevinä konttiasennuksina ympäri maailmaa.

Vuonna 1995 perustettu WatMan Engineering on Oy Pumppulohja Ab:n tytäryhtiö. Pumppulohja on yksi Pohjoismaiden suurimmista painesäiliöiden ja vedensuodattimien valmistajista. Pumppulohja valmistaa lisäksi muita vedenkäsittelyn laitteita, porakaivo-, paineenkorotus-, tyhjennys- ja keskipakopumppuja niin teollisuuteen kuin mökkikäyttöön.