VALIKKO

Watman

 

  • Suomi
  • English
Ratkaisuja vaativaan vedenkäsittelyyn

Kunnat ja kaupungit

Ratkaisemme kaupunkien ja kuntien vedenottamoiden vedenkäsittelyongelmat räätälöidyillä ratkaisuilla. Olemme ratkaisseet kuntien ja kaupunkien vedenkäsittelyyn liittyviä ongelmia jo yli 20 vuoden ajan. Ensimmäiset toimituksemme olivat entiselle Tuuloksen kunnalle ja Pieksämäen kaupungille, vuosina 1995 ja 1996. Tämän jälkeen olemme toimittaneet ratkaisuja useille kaupungeille ja kunnille - asiakkaitamme tänä päivänä ovat mm. Turku, Porvoo, Tammisaari, Karjalohja, Vihti, Laitila sekä Uurainen.

Käytämme katalyyttista suodatusta raudan ja mangaanin poistoon, sekä aktiivihiili- ja monikerrossuodatusta mm. orgaanisen aineen poistoon. Kokemuksemme mukaan suolojen ja fluoridin poistoon paras menetelmä on kalvosuodatus, tyypillisimmin käänteisosmoosi. Flotaatio (DAF, Dissolved Air Flotation) on tehokas menetelmä kiintoaineen, sameuden ja orgaanisen aineen poistoon. Toimitamme flotaatiojärjestelmän joko avaimet käteen -kokonaispakettina tai yksittäiset laitteet vaikkapa vain dispersioveden tuottamiseen ja pintalietteen erottamiseen.

Käytämme ratkaisuissamme tarpeen mukaan myös muita menetelmiä löytääksemme optimaalisen ratkaisun kunkin asiakkaan ongelmiin. WatMan toimittaa räätälöityjä ratkaisuja pienille kunnille, suurille kaupungeille ja kaikille siltä väliltä.